La formació per a persones treballadores està subvencionada pel Consorci per la Formació Contínua i es realitza en col·laboració amb FEMAREC

  • Categoritzat com: Comunicació Educació Ocupació
  • Serveis associats: Educació

El Departament de Polítiques Actives d’Ocupació de l’Ajuntament de Cambrils ha programat el curs gratuït “Nòmines i Seguretat Social” per a persones treballadores en actiu. L’activitat forma part de l’oferta de formació professoinal per a l’ocupació subvencionada pel Consorci per a la Formació Contínua, que es realitza en col·laboració amb l’entitat social FEMAREC. Les preinscripcions es poden tramitar a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (plaça Ajuntament, 4).

L’objectiu general d’aquest programa de formació és mantenir l'ocupabilitat dels treballadors i treballadores en actiu, així com fomentar la seva promoció mitjançant la millora i reciclatge de les seves competències professionals, alhora que s’aconsegueix una millor competitivitat de les empreses. Les persones participants han de ser treballadores en actiu del Règim general o autònomes, a partir de 18 anys.

“El curs “Nòmines i Seguretat Social”, de 30 hores de durada, s’impartirà de manera presencial del 22 d’octubre al 28 de novembre. Les classes es portaran a terme al Centre de Formació l’Estudi (avinguda Horta de Santa Maria , 14) els dimarts i els dijous de 19 a 21:30 hores.

L’objectiu del curs de nòmines i Seguretat Social és proporcionar els coneixements i habilitats practiques necessàries per confeccionar nònimes en tots els supòsits que puguin donar-se en l’empresa; elaborar assegurances socials i contractes de les últimes reformes operades, i saber confeccionar un contracte de treball i el càlcul d’una aplicació.