Les Cambrivacances (de 3 a 11 anys) es realitzaran conjuntament al Palau d’Esports i a l’Escola Guillem Fortuny amb la temàtica del medi ambient. Les activitats esportives i de lleure s’han programat per setmanes del 27 de juny fins al 26 d’agost.

  • Categoritzat com: Comunicació
  • Serveis associats: Cambrils Esport

L’Ajuntament de Cambrils ofereix un total de 5.760 places d’activitats esportives i de lleure per la població infantil i juvenil per aquest estiu 2022, que enguany giren al voltant de la temàtica del medi ambient, la natura i el reciclatge i es realitzaran conjuntament al Palau d’Esports i l’Escola Guillem Fortuny.

El gruix de les places que s’ofereixen estan orientades a la programació d’activitats esportives i de lleure per infants de 3 a 11 anys, però també s’han programat activitats per joves de fins a 17 anys. A més, els diferents casals es complementen amb els cursos de natació, vela i estades nàutiques i les activitats obertes i gratuïtes a la platja del Regueral. Les inscripcions a les activitats ja estan obertes al Palau d’Esports. Podeu consultar la guia completa de les activitats des d’aquest enllaç: https://www.cambrils.cat/esports/fitxers/docs/guia-estiu-2022.

La regidora de Joventut i Esports, Natàlia Pleguezuelos, ha remarcat els protocols de seguretat que s’aplicaran i ha explicat que enguany també s’utilitzaran les instal·lacions de les escoles Marinada i Guillem Fortuny, a més del Palau d’Esports, per reduir els recorreguts i poder oferir més activitats.

Arran de l’organització i el bon funcionament dels casals d’estiu de l’ any passat i tenint en compte el context d’excepcionalitat, per aquest estiu 2022 es continuaran extremant les mesures de seguretat i salut seguint tots els protocols, guies i models de prevenció i seguretat que ha elaborat la Direcció General de Joventut de la Generalitat, establint un seguit de mesures per garantir la salut d’infants i joves participants.

Per tercer any consecutiu, s’estableix un sistema de tarifació social amb bonificacions del 25%, 50% i 75% al preu de les activitats i dels serveis d’acollida i menjador; així com del 25 i/o 50% de les activitats de l’Estenedor per joves de 12 a 25 anys.

Activitats programades, edats i horaris

-          3.780 places per les CAMBRIVACANCES, infants de 3 a 11 anys, de 9 a 13h. A part d’oferir activitats al Palau d’Esports també es realitzaran a l’Escola Marinada i a l’Escola Guillem Fortuny.

Es realitzen tallers, jocs i activitats esportives en medi aquàtic i terrestre amb l’objectiu de potenciar a l’infant des d’un punt de vista integral i lúdic, sense perdre de vista la vessant educativa i formativa. Diàriament també faran alguna activitat en anglès per reforçar i ampliar coneixements.

-          270 places per les SUMMER CAMBRI. Per a nens i nenes de 6 a 12 anys (1r a 6è). Tallers, activitats lúdiques, sortides programades... TOT EN ANGLÈS. Aquesta activitat és per setmanes de 9 a 13h i va a càrrec de professorat titulat en llengua anglesa.

-          900 places per les VACANCES MULTIESPORTIVES, per a jovent de 9 a 14 anys, de 9h a 13h. Conjunt d’activitats esportives, jocs i/o esports individuals i col·lectius. Es realitzaran en diferents dependències i/o espais esportius de Cambrils: pista atletisme, Palau d’esports, Platja Regueral, Pista Atletisme.

-          630 places per les SORTIDES A LA PLATJA, per als més aventurers de 9 a 14 anys, de 9h a 13h. Activitats esportives on el protagonisme el té la bicicleta i la platja. Es practiquen diferents esports en el medi natural i setmanalment realitzen una sortida en algun lloc del nostre municipi. Amb les sortides amb bicicleta viuràs noves experiències i gaudiràs d’un entorn únic i privilegiat.

-          180 places per les AVENTURA’T, per a jovent de 14 a 17 anys, de 10h a 13h. Diferents activitats: volei platja, kaiac, banana, paddlesub, bicicleta, ... Setmanalment realitzarem una activitat estrella.

Els casals d’estiu s’han programat del 27 de juny al 26 d’agost, com és habitual hi haurà el servei de menjador i servei d’acollida que s’oferiran a Palau d’Esports/Escola Marinada i a l’Escola Guillem Fortuny, i com a novetat d’enguany s’amplia el servei d’acollida de 15 a 16h.

Calendari de setmanes:

1a Setmana: del 27 de juny al 1 de juliol de 2022 (4 dies)
2a Setmana: del 4 de juliol al 8 de juliol de 2022
3a Setmana: del 11 de juliol al 15 de juliol de 2022
4a Setmana: del 18 de juliol al 22 de juliol de 2022
5a Setmana: del 25 de juliol al 29 de juliol de 2022
6a Setmana: del 1 d’agost a 5 d’agost de 2022
7a Setmana: del 8 d’agost al 12 d’agost de 2022
8a Setmana: del 15 d’agost al 19 d’agost de 2022 (4 dies)
9a Setmana: del 22 d’agost al 26 d’agost de 2022

Preus de l’activitat de Cambri, Vacances Poliesportives i Sortides a la Platja:

1 setmana: 36 euros
1 quinzena: 67 euros
4 setmanes: 130 euros
8 setmanes: 255 euros
9 setmanes: 283,5 euros

Dins la programació esportiva, no hi poden faltar les ACTIVITATS A L’AIGUA:

  • CURSOS DE NATACIÓ per nadons, petits, d’iniciació i nivell avançat en horari de tarda.

Com cada any també hi ha ACTIVITATS OBERTES i gratuïtes:

  • Dinamització esportiva a la platja del Regueral de dilluns a diumenge i a partir del 20 de juny. Activitats de vòlei platja, tennis platja, futbol platja i molts altres esports
  • Gimnàstica per la Gent Gran, a la platja del Regueral, juliol i agost. Inscripcions al casal d’ avis.
  • Escacs a la fresca, totes les tardes al Parc del Pescador.

 

Esdeveniments esportius

A més, el Departament d’Esports treballa en l’organització d’un ampli ventall d’esdeveniments esportius com una vetllada de boxa i la final del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja i col·labora amb esdeveniments organitzats per entitats com la Milla Marina de natació, la Milla Urbana solidària, un torneig de bàsquet 3x3, regates de llaguts, Handbol Platja, Campionat de Crossfit o la Copa Tarragona de Trial amb bicicleta.

Pel que fa a les activitats esportives organitzades per les entitats del municipi, aquest estiu hi haurà campus esportius de porters/es de futbol, futbol, handbol, futbol sala,  patinatge, hoquei patins, bàsquet i ciclisme, amb la col·laboració del departament d’esports.