Els interessants poden presentar sol·licituds fins el dia 31 de maig L’objectiu és promoure la implicació dels joves en projectes de cooperació a països empobrits realitzats per ONGD amb vincles a Cambrils

  • Categoritzat com: Comunicació

La regidoria de Promoció Econòmica, Participació Ciutadana, Cooperació i Solidaritat de l’Ajuntament de Cambrils ha obert una convocatòria de beques per animar i promoure la implicació dels joves cambrilencs en la realització d’estades solidàries a països empobrits per a desenvolupar projectes de cooperació al desenvolupament que estiguin duent a terme  les ONGD implicades a Cambrils.

 

Els objectius de la convocatòria són facilitar, transmetre i educar els joves en valors solidaris, promocionar la figura del jove cooperant a Cambrils i donar suport a les ONGD en la realització dels seus projectes de cooperació o campanyes de sensibilització amb la incorporació de persones joves motivades.

 

Poden optar a la beca els joves a partir de 18 anys empadronats a Cambrils o amb vincles al municipi. El termini de presentació de sol·licituds acaba el 31 de maig. Els interessats han d’anar a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament (plaça de l’Ajuntament, 4) amb la instància, una carta de motivació i una carta explicant el projecte a desenvolupar i les propostes d’accions de sensibilització a fer a la tornada. Entre altres criteris, també es valoraran els vincles relacionals amb teixit associatiu del municipi i que hagi establert contacte amb alguna ONGD del consell municipal de cooperació Cambrils Ciutat Solidària i aporti una carta de compromís i acceptació amb l’organització.

 

El pressupost destinat a les beques és de 2.000 euros, que es repartiran en funció del nombre de peticions presentades.

 

Us podeu descarregar les bases completes clicant aquí.