El termini per tal de presentar les sol·licituds finalitzarà el 5 d’octubre

  • Categoritzat com: Comunicació Igualtat Salut pública
  • Serveis associats: Igualtat

L’Ajuntament de Cambrils ha obert el termini per presentar les sol·licituds de subvencions per activitats i/o iniciatives en matèria de salut i igualtat dona/home en el terme municipal durant l’any 2016.

L'import de la convocatòria és de 5.000 € i s'adreça a entitats o associacions, legalment constituïdes que desenvolupin actuacions en l'àmbit de la salut i la igualtat.

 

Aquestes subvencions tenen per finalitat:

  • Millorar la cohesió social del municipi, afavorint la xarxa associativa, la participació ciutadana i la cooperació entre el sector públic i el sector privat.
  • Donar suport a entitats o associacions que treballen en el camp social de la igualtat dona/home i de la salut, per tal de fomentar valor socials i millorar la qualitat de vida de la ciutadania.
  • Promoure la participació i col·laboració de la iniciativa social privada en el camp de la salut a Cambrils, per tal de millorar la promoció, informació i educació per a la salut dels diferents grups de població, prevenir les malalties i atendre o donar suport als afectats/des per malalties, els seus familiars i cuidadors/es.
  • Estimular i fomentar el moviment associatiu com a dinamitzador de l'activitat social.

 

El termini per a presentar les sol·licituds és des del 31 d’agost fins al 5 d’octubre. Les sol·licituds s’hauran de presentar a la Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) en horari de dilluns a dimecres de 8.30 a 15 hores, els dijous de 8.30 a 18 hores i els divendres de 8.30 a 14 hores.

 

Més informació a través d’aquest enllaç:

http://www.cambrils.cat/igualtat/ambits-tematics/subvencions