La subvenció s’adreça a persones o famílies en situació de dificultat econòmica, vulnerabilitat o exclusió social. Les sol·licituds es poden presentar del 3 al 14 de juny amb cita prèvia a l’Oficina d’Atenció al Ciutadana (OAC). L’any passat 415 persones es van beneficia d’aquestes ajudes per contribuir al pagament de subministraments (aigua, llum o gas), lloguer o hipoteca.

  • Categoritzat com: Comunicació

El Departament de Benestar Social i Família de l’Ajuntament de Cambrils està a punt d’obrir la convocatòria de subvencions per contribuir a cobrir despeses bàsiques de la llar. Les ajudes s’adrecen a persones o famílies que es trobin en situació de dificultat econòmica, vulnerabilitat o exclusió social, sempre que reuneixin els requisits generals i específics detallats a les bases.

Les sol·licituds es poden presentar del 3 al 14 de juny (ambdós inclosos). Cal demanar cita prèvia a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) de l’Ajuntament de Cambrils al telèfon 977 794579.  És imprescindible rebuts originals pagats pel banc corresponents a l’any 2019 i que no s’hagin presentat a cap altre ajut de lloguer, crèdit hipotecari o subministraments (llum, aigua i gas). La dotació prevista és de 44.500 euros.

De forma complementària, l’empresa Comaigua, gestora del servei d’aigua municipal, aplicarà als beneficiaris d’aquesta subvenció, en base al conveni signat amb l’Ajuntament, les ajudes previstes en l’acord com a Fons de Solidaritat per a famílies nombroses o monoparentals.

L’any passat es van beneficiar d’aquest ajut un total de 415 persones, amb una dotació econòmica màxima individual de 150 euros per persona beneficiària.