Els aspirants podran preparar la prova teòrica en base a una guia d’estudi que s’ha publicat a la web de l’Ajuntament per tal de facilitar la preparació de la prova

  • Categoritzat com: Comunicació Seguretat ciutadana Policia Local
  • Serveis associats: Policia

L’Ajuntament de Cambrils ha obert la convocatòria que regirà el procés de selecció d’una plaça d’agent de la Policia Local i una de caporal. La Junta de Govern Local de Cambrils va aprovar en la sessió celebrada el passat 23 de desembre, les bases específiques d’aquestes dues convocatòries que es faran a través del sistema de concurs oposició lliure en el cas de l’agent i de promoció interna en el cas de caporal.

El termini de presentació d’instàncies finalitzarà el proper 15 de febrer.

Una de les novetats destacades de la convocatòria és que aquells que s’hi presentin podran preparar-se la prova teòrica a partir d’una guia d’estudi publicada a la mateixa web.

Per altra banda, cal assenyalar que aquells aspirants a agent que aprovin els exàmens però que no guanyin la plaça podran accedir a la borsa de treball d’interins de la Policia Local de Cambrils.

 

Aprovades les bases per cobrir una plaça d’auxiliar d’informàtic temporal

Per altra banda, s’han aprovat ja les bases específiques per cobrir una plaça d’auxiliar informàtic . La selecció de personal es farà mitjançant el sistema de prova pràctica amb concurs.