L’actuació, finançada íntegrament pel consistori forma part de d’una campanya de manteniment i millora de l’espai públic. A finals d’any es va desbrossar la riera de Maspujols amb una subvenció de l’ACA i properament està previst actuar al tram final de la riera d’Alforja. L’alcalde, el regidor d’Espai Públic i Sostenibilitat i la regidora de barri han visitat avui la zona amb representants de l’associació de veïns del barri.

  • Categoritzat com: Medi Ambient i Serveis Generals

El Departament d’Espai Públic i Sostenibilitat ha netejat a fons el barranc de la Cava de Nou Cambrils durant aquest cap de setmana. L’actuació, finançada íntegrament pel consistori forma part d’una campanya de manteniment i millora de l’espai públic. L’alcalde de Cambrils,  Alfredo Clúa; el regidor d’Espai Públic i Sostenibilitat, Alejandro Garcia, i la regidora de barri, Gemma Balanyà, han visitat avui la zona amb representants de l’associació veïnal del barri, que havia reclamat aquesta actuació.

L’alcalde de Cambrils ha destacat que el manteniment i la millora de l’espai públic és una de les grans prioritats del govern i que el barranc necessitava una actuació urgent. Alfredo Clúa ha recordat que ja es va netejar la riera de Maspujols amb una subvenció de l’ACA i que només la setmana passada es van realitzar 12 reparacions de l’asfalt dels carrers. L’alcalde ha explicat que les properes reparacions previstes són el paviment del carrer Pau Casals entre Barques i Pescadors i el paviment del carrer Colom a l’alçada de la Creu Roja.

El regidor d’Espai Públic i Sosteniblitat ha explicat que l’actuació de la riera de Nou Cambrils s’emmarca en un pla general de manteniment de rieres de barrancs que va començar amb la riera de Maspujols i ha avançat que properament s’actuarà a l’últim tram de la riera d’Alforja. A més, l’Ajuntament ja té preconcedida una altra subvenció de l’ACA per poder netejar un segon tram de la riera de Maspujols, a partir de l’antic pont del ferrocarril. El regidor ha explicat que les actuacions són necessàries per motius per evitar que les canyes facin de tap en cas de riuada i per qüestions de salut i neteja.