Les actuacions consisteixen en la substitució de la gespa artificial d’un camp i la recol·locació en un altre camp. També s'està construint un nou camp de futbol 7 a l’antic camp de terra.

  • Categoritzat com: Comunicació
  • Serveis associats: Cambrils Esport

L’Ajuntament de Cambrils està portant a terme obres de millora als camps de futbol del municipi. Les actuacions, que van començar el 14 de maig i que segueixen en marxa, consisteixen en la substitució de la  gespa artificial del camp 1 per una nova gespa d’última generació, la recol·locació de la gespa provinent del camp 1 al camp 3 i la construcció d’un nou camp de futbol 7 a l’antic camp de terra, amb el seu corresponent equipament esportiu i enllumenat.

El regidor d’Esports, Josep Maria Vallès, ha afirmat que aquestes millores revertiran en les entitats esportives, de les quals formen part més de 600 esportistes del municipi que en fan ús el dia a dia, així com els diferents tornejos, campus i lloguers esportius que es fan durant l’any, que suposen la participació de prop de 10.000 jugadors.

El cost total de les obres de millora i condicionament de la zona esportiva del camp de futbol ascendeixen a 340.568,16€ (IVA no inclòs). El regidor preveu que els treballs finalitzin a mitjans de juny, i per tant ja estiguin a punt pel Torneig Costa Daurada CUP, el Torneig Costa Daurada F-7 CUP i els campus de porters i futbol.

L’Ajuntament de Cambrils treballa de manera determinada en la millora i condicionament de les instal·lacions esportives del municipi, així com en l’organització d’esdeveniments esportius que afavoreixin el binomi esport i turisme. El 2013 Cambrils va aconseguir el Certificat en Destinació de Turisme Esportiu, segell de qualitat emès per la Generalitat de Catalunya.

Detall de les actuacions previstes

-          Desmuntatge de la gespa del camp 1 de 7920m2 d’una antiguitat de 10 anys (2008) i subministrament i instal·lació de nova gespa i nous reblerts amb gespa mixta al camp 1 (fibril·lat, monofilament a la mateixa puntada). Inici: 14 de maig. Finalització: 30-31 de maig.

-          Desmuntatge de la gespa del camp 3 de 6336m2 d’una antiguitat de 14 anys (2004) i instal·lació de la gespa reaprofitada del camp 1 amb els seus reblerts, amb inserció de nou marcatge de F11 i F-7. Inici: 21 de maig. Finalització: 16-17 de juny.

-          Condicionament del terreny de terra existent sense ús actualment corresponent a un antic camp de futbol de terra i instal·lació de la gespa provinent del camp 3 al nou F-7 situat al costat del camp 3, amb els seus reblerts i  inserció de nou marcatge F-7.