S’està treballant en la substitució de travesses, la reparació de taules, la instal·lació de noves papereres i la renovació de l’enllumenat i la jardineria

El Departament d’Espai Públic i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Cambrils està treballant en diverses millores al Parc del Pinaret. Aquest maig s’han iniciat les tasques de reparació i substitució de les travesses de les jardineres de davant de la font, la reparació de les taules de pícnic i la instal·lació de noves papereres.

A més, a la zona del pinar, l’empresa de jardineria URBASER, adjudicatària de la zona centre-vila, està portant a terme l’enjardinament de les jardineres grans i diverses actuacions per millorar l’enllumenat del camí. 

El regidor d’Espai Públic i Sostenibilitat, Alejandro Garcia, ha afirmat que “el manteniment i l’adequació de l’espai públic és una de les grans prioritats del govern” i ha explicat que durant els properes mesos s’aniran implantant una sèrie de millores per renovar l’estat actual del Parc del Pinaret.