Jordi Robert, Jordina Font, Tais Mónico i Pablo Jiménez són els autors de les fotografies guanyadores. Aquesta iniciativa per promocionar les festes a les xarxes s’ha realitzat a través del perfil @igerscambrils.

  • Categoritzat com: Comunicació Participació ciutadana Cultura i Festes
  • Serveis associats: Festes

La regidora de Festes de l’Ajuntament de Cambrils, Cinta Ballesté, va lliurar ahir els obsequis del concurs d’Instagram de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí. El ball parlat de Vileros i Mariners, la Galera, l’actuació castellera i els diables són els protagonistes de les quatre fotografies guanyadores. Els seus autors i autores, premiats amb lots de productes culturals i festius, són Jordi Robert (que ja va guanyar l’any passat), Jordi Font, Tais Mónico i Pablo Jiménez.

El concurs promogut pel Departament de Festes es va realitzar a través del perfil d’Instagram @igerscambrils, un grup de persones usuàries d’aquesta xarxa social que han dinamitzat la participació. L’objectiu era promocionar els actes festius a les xarxes socials durant la celebració de la Festa Major i promoure la creativitat artística.

Les persones participants havien de penjar les seves fotos de la Festa Major amb els hastags #fmcami2019 #cambrilsfestes #igerscambrils entre els dies 24 d’agost i 16 de setembre. Les fotografies destacades per @igerscambrils han estat les guanyadores.