Guillem Álvarez de l’Institut Mar de la Frau i Ariadna Domingo de l’Escola d’Hoteleria i Turisme han obtingut les notes més altes del curs 2016-2017. També s’ha reconegut l’esforç de vuit alumnes amb resultats destacats de Batxillerat i Cicle Formatiu de Grau Superior.

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes Educació
  • Serveis associats: Educació Cultura

L’Ajuntament de Cambrils ha lliurat avui els Premis d’Excel·lència i els reconeixements als vuit alumnes que han aconseguit els millors expedients acadèmics de Batxillerat i Cicle Formatiu de Grau Superior del curs 2016-2017.

L’acte ha comptat amb la participació de l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza; el regidor d’Ensenyament de l’Ajuntament de Cambrils, Alejandro Garcia, i el regidor de Cultura i Festes, Lluís Abella. Tots tres han destacat valors com la constància, la perseverança i l’esforç, han animat als i les alumnes a seguir treballant i han fet extensiva la felicitació al professorat i a les famílies.

Per una banda, el Premi d’Excel·lència al millor expedient acadèmic de Batxillerat ha estat per l’alumne Guillem Álvarez Pérez, de l’Institut La Mar de la Frau,  que ha obtingut una nota final de 9.75. Per l’altra, el Premi al millor expedient de Cicle Formatiu de Grau Superior se l’ha emportat Ariadna Domingo Senan, alumne del cicle Agències de Viatges i Gestió d’Esdeveniments de l’Institut Escola d’Hoteleria i Turisme, que ha tret una nota curricular de 9,06.

Com es va iniciar ara fa dos anys, l’Ajuntament de Cambrils també ha volgut reconèixer l’esforç de vuit alumnes que també han obtingut uns resultats destacats. Després dels guanyadors dels Premis d’Excel·lència, els estudiants de Batxillerat amb les millors notes han estat els alumnes de l’Institut Mar de la Frau Hugo Pérez Gil (9,45), Sandra Murillo Rosa (9,38), Marta Ribera Zabala (9,30) i Adrián Rigal Barrio (9,30).

Pel que fa als cicles superiors, les notes més altes han estat les de Judith Cuenca Martínez (9,02) del cicle Administració i Finances de l’Institut Ramon Berenguer IV, Jéssica Guillen Sebastián (8,68) i Sílvia Martínez Sánchez (8,56) del cicle de Gestió d’allotjaments Turístics de l’Escola d’Hoteleria i Turisme, i Gemma González Navarro (8,52) del cicle de Guia, informació i assistència turística de l’Institut d’Hoteleria i Turisme.