La formació gratuïta està organitzada pel Departament de Polítiques Actives d’Ocupació del consistori cambrilenc. És un certificat de professionalitat de 540 hores adreçat prioritàriament a persones en situació d’atur.

  • Categoritzat com: Comunicació Ocupació
  • Serveis associats: Ocupació

La regidora d’Educació i Polítiques Actives d’Ocupació de l’Ajuntament de Cambrils, Ingrid Duch, va lliurar ahir els diplomes a l’alumnat del curs gratuït de muntatge i manteniment d’instal·lacions. La formació, adreçada prioritàriament a persones en situació d’atur, es va iniciar el 29 d’octubre de 2021 i va finalitzar el 16 de març de 2022.

La part teòrica de la formació s’ha dut a terme al carrer Mas de l’Abat, 46, del Polígon Industrial Alba de Vila-seca en horari de 9 a 14 hores de dilluns a divendres. El curs ha tingut una durada total de 540 hores, 420 hores de teoria i 120 hores de pràctiques no laborals a empreses del sector.

El curs, que han dut a terme 15 alumnes, ha estat organitzat i finançat per l’Ajuntament de Cambrils i ha comptat amb la col·laboració del Servei d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya i l’entitat de formació NOVATÈCNICA, empresa adjudicatària de la formació.

El certificat de professionalitat que han rebut és un document oficial que acredita les competències professionals i garanteix que la persona que l’obté té els coneixements, les habilitats i les aptituds per desenvolupar una activitat laboral d’acord amb les exigències del mercat de treball.

Les persones que han realitzat el curs han tingut l’oportunitat de formar-se en un sector emergent de futur i amb un elevat nivell d’inserció posterior, atès que l’economia verda és un dels sectors d’activitat en el que els experts han previst un major creixement i en el que es preveu un major nombre de llocs de feina disponibles.