A la cabina de la Llosa, que és l’única que es mantenia durant tot l’any, s’hi afegeixen ara la de Vilafortuny, el Cavet i el Regueral. Des d’aquesta setmana també es poden trobar urinaris al passeig Albert i al carrer Corona d’Aragó.

  • Categoritzat com: Comunicació Sostenibilitat Promoció Econòmica
  • Serveis associats: Platges de Cambrils

L’Ajuntament de Cambrils ha instal·lat aquesta setmana un total de sis lavabos públics a diferents punts de la ciutat. Aquestes cabines donaran servei a les persones que passegin per la costa o el centre, que ara troben tots els establiments de bars i restaurants tancats per les restriccions a causa de la pandèmia.

Per una banda, el dilluns passat l’àrea de Medi Ambient va col·locar cabines adaptades a les persones amb mobilitat reduïda al costat dels mòduls de coordinació de socors que hi ha a les platges de Vilafortuny, Cavet, Regueral i la Llosa.

D’aquesta manera, s’augmenta el nombre de cabines que es mantenen fixes durant tot l’any i es cobreix tot el litoral. Aquests lavabos formen part del contracte que també inclou les 18 cabines que s’instal·laran en total, en temporada estival.

El regidor de Medi Ambient, Lluís Abella, ha explicat que l’augment de cabines era una actuació que ja estava prevista al Pla d’Acció Municipal i amb la situació de la pandèmia encara té més sentit. “Volem donar un servei permanent per la ciutadania de Cambrils i persones visitants que passegen per aquesta zona també a l’hivern”, ha afirmat el regidor.

Per altra banda, arran del tancament de bars i restaurants, aquest dimecres el Departament de Promoció Econòmica ha instal·lat de manera permanent dos lavabos portàtils a la vila: un al passeig Albert i l’altre al carrer Corona d’Aragó.

El regidor de Promoció Econòmica, Oliver Klein, ha explicat que en un principi aquestes dues cabines de la vila es van instal·lar pensant en els paradistes i usuaris del mercat ambulant i per això es preveia col·locar-los només els dimecres. Però després de l’experiència del primer dimecres, el 29 d’octubre, i de comprovar que també havien estat molt útils per altres persones que s’havien de desplaçar al centre, aquest dimecres 4 de novembre es va decidir deixar-los instal·lats de manera permanent, almenys fins que tornin a obrir bars i restaurants.