Aquest maig començaran formacions dels àmbits de la seguretat i salut laboral, els serveis a la comunitat i els idiomes Les inscripcions segueixen obertes i es poden formalitzar a la 4a planta de l’Ateneu juvenil amb cita prèvia (977 30 74 01 / pao@cambrils.cat)

  • Categoritzat com: Comunicació Educació
  • Serveis associats: Educació

L’Àrea de Polítiques Actives d’Ocupació de l’Ajuntament de Cambrils iniciarà aquest mes de maig cinc nous cursos de Formació Professionalitzadora Municipal que es portaran a terme a l’Ateneu Juvenil amb totes les mesures de seguretat. Els cursos del maig són Neteja i desinfecció a la indústria alimentària en matèria de covid19, Suport vital bàsic i DEA, Manipulador/a d'aliments, Coordinador/a de menjadors escolars, i Anglès bàsic pel sector turístic.

Les inscripcions segueixen obertes per tots els cursos excepte pel de coordinador/a de menjador (que ja està ple) i es poden formalitzar de manera presencial a la 4a planta de l’Ateneu juvenil amb cita prèvia. Per demanar cita i ampliar la informació, les persones interessades es poden adreçar a l’OAC (977 79 45 79 / oac2@cambrils.cat) o a l’Àrea de Polítiques Actives d’Ocupació (977 30 74 01 / pao@cambrils.cat). Aquests cursos tenen uns preus públics reduïts i les persones aturades poden gaudir d’un descompte del 50% en el preu de matrícula.

El programa formatiu municipal, que va començar el març, inclou prop d’una quinzena de cursos per a majors de 16 anys dels àmbits dels idiomes; els serveis a la comunitat, a la persona i a les empreses; el comerç, i la seguretat i salut laboral. Aquest 12 d’abril es va iniciar un curs de 24 hores de creació d’una botiga de comerç electrònic per vendre productes per Internet que s’allargarà fins el 7 de maig, i demà, 20 d’abril, comencen les classes del curs de 20 hores de màrqueting digital.

El proper curs programat per aquest abril és el de francès bàsic pel sector turístic destinat a assolir els coneixements bàsics per atendre un client/a en un establiment turístic utilitzant l’idioma francès. La formació de 40 hores comença el proper dimarts 27 d’abril, es portarà a terme fins el 17 de juny els dimarts i dijous de 9:30 a 12 hores, i encara queden places lliures.

Els cursos de Formació Professionalitzadora Municipal tenen com a objectiu millorar les competències i qualificacions de les persones treballadores ocupades i/o en situació d’atur. Les formacions busquen potenciar la inserció professional de la població que demana ocupació mitjançant la qualificació o actualització de les seves competències professionals; millorar les competències i la qualificació professional; millorar la competitivitat de les persones treballadores en actiu, i adaptar la formació a les necessitats dels sectors productius.