Les actuacions compten amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona en el marc de la convocatòria d’ajudes per la transformació digital. El consistori formarà el personal en matèria de tractament de dades i adquirirà un nou sistema d’emmagatzematge.

  • Categoritzat com: Govern Obert
  • Serveis associats: Govern Obert

L’Ajuntament de Cambrils impulsarà dos projectes per millorar la ciberseguretat. Per una banda, posarà en marxa un nou pla de formació i conscienciació, adreçat al personal municipal, en matèria de seguretat de la informació i més concretament del tractament de dades de caràcter personal, amb l’objectiu de reduir els riscos de fugues d’informació.

D’altra banda, l’Ajuntament adquirirà un nou sistema d’emmagatzematge per millorar el sistema de còpies de seguretat i, per tant, la capacitat del consistori davant d’un incident cibernètic.

Aquestes dues actuacions compten amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona i rebran, respectivament, un finançament de 1.164€ i 1.650,54 euros de l'ens supramunicipal. Les activitats s'emmarquen en la convocatòria  de subvencions per a la digitalització, transformació i millora de la seguretat dels municipis de l'any 2022.

Pantalla_Formacio.png