Ambdues parts es comprometen a promoure el voluntariat social de totes les edats en l’acompanyament a les persones grans

  • Categoritzat com: Comunicació Alcaldia

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, i el gerent de la Fundació Privada Amics de la Gent Gran, Albert Quiles, han signat aquest matí el conveni que garanteix l’activitat que la Fundació realitza a Cambrils per tal de combatre la soledat de les persones grans.

En concret, l’activitat que desenvolupa “Amics de la Gent Gran”, complementa els serveis que des de l’Ajuntament de Cambrils, a través de la regidoria de Benestar Social, es presta a les persones majors de 65 anys que viuen soles i que pateixen situacions precàries. L’entitat està especialitzada en l’acompanyament a través de personal voluntari. En aquest sentit, l’entitat es compromet a promoure el voluntariat social de totes les edats, tenint-ne cura també de la seva formació.

Per la seva banda, l’Ajuntament posarà a disposició de l’entitat tot allò que necessiti per poder desenvolupar la seva activitat i realitzarà una aportació econòmica de 18.095 euros anuals.

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, ha destacat durant l’acte de signatura la tasca tan important que realitza la Fundació Amics de la Gent Gran a Cambrils i s’ha compromès a continuar posant les eines, des de l’Ajuntament de Cambrils, per poder-la fer possible. En una línia similar s’ha expressat el regidor de Benestar Social, Alfredo Clúa, en un acte en el que també ha estat present la responsable local de l’entitat, Magda Civit.