L’entitat està especialitzada en l’acompanyament a les persones grans través de personal voluntari

  • Categoritzat com: Comunicació Alcaldia

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, i el gerent de la Fundació Privada Amics de la Gent Gran, Albert Quiles, van signar ahir el conveni per continuar treballant a favor de les persones grans en situació de soledat. En l’acte també h han participat el regidor de Benestar Social, Josep Maria Vallès, i la responsable local de l’entitat, Magda Civit.

L’activitat que desenvolupa Amics de la Gent Gran complementa els serveis que es presten des de l’Ajuntament a les persones majors de 65 anys que viuen soles i que pateixen situacions precàries.

L’entitat especialitzada en l’acompanyament a través de personal voluntari treballarà coordinadament amb la regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Cambrils, en el tractament dels casos detectats pels Serveis Bàsics.

Amics de la Gent Gran es compromet a promoure el voluntariat social de totes les edats, incorporar aquestes persones voluntàries, desenvolupar les seves capacitats i tenir cura també de la seva formació.

Per la seva banda, l’Ajuntament posarà a disposició de l’entitat la infraestructura necessària per poder desenvolupar la seva activitat (despatx, equip informàtic i altres serveis) i realitzarà una aportació econòmica de 18.095 euros anuals.