L’alcalde, Oliver Klein, i la regidora d’Esports, Natàlia Pleguezuelos, li van lliurar el diploma al mèrit esportiu ahir a la tarda a la Sala de Plens. L’aixecadora de pesos cambrilenca s’ha proclamat campiona d’Espanya i tercera d’Europa en categoria màster.

  • Categoritzat com: Comunicació
  • Serveis associats: Cambrils Esport

L’alcalde de Cambrils, Oliver Klein, i la regidora d’Esports, Natàlia Pleguezuelos, van rebre ahir a la Sala de Plens a l’aixecadora de pesos cambrilenca Encarna Garcia, per celebrar els èxits esportius que ha aconseguit en els dos darrers mesos i lliurar-li el diploma al mèrit esportiu de l’Ajuntament.

L’atleta, del Club d’Halterofília Lambda, es va proclamar campiona d’Espanya al campionat màster disputat els dies 1 i 2 d’abril a Pamplona i es va penjar la medalla de bronze en la categoria Woman 50 al campionat europeu màster que es va realitzar  del 12 al 21 de maig a Irlanda.

L’homenatge va comptar amb els parlaments de l’alcalde, la regidora d’Esports, l’esportista i el seu entrenador.  També hi va assistir el regidor d’Hisenda i Protecció Ciutadana, David Chatelain, i membres del Club d’Halterofília Lambda, entre altres.