L’alcalde i diferents regidors i regidores han rebut avui el barber per felicitar-lo com a guanyador del Campionat Nacional de Perruqueria. El proper mes d’octubre el barber cambrilenc participarà al Campionat Mundial de Perruqueria que se celebrarà a París.

  • Categoritzat com: Alcaldia Promoció Econòmica

L’alcalde de Cambrils, Alfredo Clúa, i la regidora de Promoció Econòmica, Neus Cárdenas, han rebut aquest migdia el perruquer cambrilenc Javi Torrente per celebrar la seva victòria al Campionat Nacional de Perruqueria.

En l’acte de reconeixement també hi han participat les regidores Gemma Balanyà i Teresa Recasens i el regidor Enrique Arce.  El barber ha estat obsequiat amb una làmina original del reconegut artista cambrilenc David Callau i el llibre “Cambrils. Una historia, una mirada”. 

Javi Torrente es va proclamar campió d’Espanya de la XXVIII Edició del Campionat Nacional de Perruqueria, disputat a València el passat diumenge 28 de gener. A més d’aconseguir la primera posició en el còmput final, el perruquer cambrilenc va guanyar la medalla d’or en low skin fade (un degradat baix), la medalla de plata en classic cut fade (un pentinat clàssic amb tupé i degradat) i el diploma a millor vestuari a càrrec del Taller Fantasia.

Torrente té una trajectòria de 34 anys d’experiència en el sector i regenta la seva pròpia barberia a l’avinguda Baix Camp de Cambrils. A més, cada setembre impulsa la iniciativa solidària  “Deixa’t prendre el pèl” al Port de Cambrils, amb el suport de l’Ajuntament.

Durant els últims 8 anys el barber ha participat en diferents campionats i ha guanyat nombrosos guardons. L’any passat es va proclamar subcampió d’Espanya d’aquest mateix campionat organitzat per l’ONB Organització Nacional de Bellesa. La propera cita serà el Campionat Mundial de Perruqueria, que se celebrarà a París el mes d’octubre.