Joan Oriol i Montse Benaiges s’han acomiadat avui oficialment dels seus companys i companyes. L’alcaldessa, Camí Mendoza, ha presidit l’acte que s’ha celebrat aquest migdia al Saló de Plens.

  • Categoritzat com: Comunicació Alcaldia

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, ha presidit aquest migdia a la Sala de Plens l’acte anual d’homenatge als treballadors i treballadores jubilats, que ha comptat amb la presència de diversos regidors i regidores del consistori i companys i companyes de feina dels protagonistes.

Els homenatjats enguany han estat Joan Oriol i Montse Benaiges. Joan Oriol es va jubilar el passat mes de febrer després de més de 40 anys treballant a l’Ajuntament, en departaments com Esports, Obra Pública i Gestió Tributària. Montse Benaiges, que també ha volgut adreçar unes paraules a les persones assistents, ha treballat durant quasi 25 anys al Departament de Tresoreria de l’Ajuntament.

L’alcaldessa ha agraït la feina i dedicació al servei públic de tots dos, els ha lliurat un obsequi i els ha desitjat molta felicitat en aquesta nova etapa de la vida.  Posteriorment s’han fet una fotografia amb les persones que han assistit al comiat.