L’alcaldessa i diversos regidors i regidores van rebre els matrimonis dissabte a la Sala de Plens. L’acte institucional va comptar amb diverses actuacions de l’Escola de Música.

  • Categoritzat com: Comunicació

L'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, acompanyada d’altres regidors i regidores del consistori, va oferir dissabte una recepció institucional a 18 parelles que celebren els 50 anys de casats aquest 2018.

L’acte institucional va començar a les 12.30 hores amb una fotografia de grup al vestíbul de l'Ajuntament. Tot seguit, el grup de Trompetes i Trombons de l’Escola Municipal de Música de Cambrils (EMMC) va interpretar la marxa nupcial i les parelles van entrar a la Sala de Plens, on l'alcaldessa els va adreçar unes paraules

A continuació, es va fer el lliurament d’un obsequi de record als homenatjats, que en aquesta ocasió va ser una peça de ceràmica de la Torre del Port creada per l’artista cambrilenca Dolors Ortuño.

Per acabar, diversos alumnes de l’EMMC van oferir una actuació de dues peces amb piano, la lectura del poema “Dóna’m la mà” de Joan Salvat Papasseit i un petit espectacle de música i dansa.

Posteriorment, els matrimonis es van desplaçar amb trenet cap un restaurant, on es va celebrar un dinar i es va fer el lliurament de les figures de nuvis a cada matrimoni.

A més de la recepció oficial i el dinar, com és habitual, la jornada va començar amb una missa a l’ermita de la Mare de Déu del Camí, on els homenatjats van rebre un ram de flors i es van fer una fotografia col·lectiva a l’altar de l’església.

 

ACTUACIONS

ACTUACIÓ DE TROMPETES I TROMBONS

Marxa nupcial (Mendelssohn)

Músics: Marc Bernadó, Miquel Albesa, Lluc Falceto, Miquel Llopis, Arnau Pons i Ausiàs Solé.

ACTUACIÓ AMB PIANO

Stairway to Heaven (Led Zeppelin)

You are beatiful (James Blunt)

Pianista: Marina Villanueva

LECTURA DEL POEMA

Dóna’m la mà. (Joan Salvat Papasseit)

Recita: Arnau Pons

ACTUACIÓ DE MÚSICA I DANSA

Hallelujah (L. Cohen)

Pianista: Marina Villanueva

Ballarina: Meritxell Porta

Direcció: Eva Garriga i Ivan Babiloni