L’Alcaldessa de Cambrils i el regidor de Benestar Social l’han visitada per felicitar-la, portar-li un ram de flors i compartir una estona amb ella i la família

  • Categoritzat com: Comunicació

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, i el regidor de Benestar Social, Josep Maria Vallès, han visitat avui a la Josefa Barberà Chavarria per felicitar-la pel seus 100 anys. L’homenatge també ha comptat amb la participació dels seus fills i altres membres de la família.

 

L’alcaldessa també li ha posat la Medalla Centenària de la Generalitat gravada amb el seu nom i l’any de naixement i li ha llegit una carta de part del conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani.  La protagonista de la festa s’ha mostrat molt alegre i conversadora i ha explicat alguns episodis d’aquests 100 anys de vida.

 

Josefa Barberà va néixer el dia 1 de juliol de 1918 a Tortosa, en una família de quatre germans. Es va casar amb 23 anys i va tenir dos fills. Ha viscut entre Tortosa, Barcelona i Cambrils. Apassionada de la història, el cinema i el Joan Manuel Serrat, va aprendre comptabilitat i s’hi va dedicar durant 34 anys. Té cinc néts i sis besnéts.