El regidor de Benestar Social l’ha visitat a casa per felicitar-la i portar-li un ram de flors

  • Categoritzat com: Comunicació

El regidor de Benestar Social, Josep Maria Vallès, ha visitat avui a Dolores Balbuena Iglesias per felicitar-la pel seu 100è aniversari, portar-li un ram de flors i compartir una estona amb ella i la seva família. El regidor també li ha posat  la Medalla Centenària de la Generalitat gravada amb el seu nom i l’any de naixement i li ha llegit una carta, en el decurs d’un petit homenatge que també ha comptat amb la presència d’alguns dels seus nebots i dos amics veïns.

La protagonista de la festa ha agraït el detall i ha recordat alguns episodis de la seva llarga vida com la Guerra Civil, la lluita de la seva generació per la democràcia i l’arribada a Cambrils.

Dolores Balbuena va néixer a Villamartín de Don Sacho (Castilla i León) en una família de 10 germans. Posteriorment va viure a Bilbao, durant la guerra va haver de fugir a Calella de Palafrugell i després va tornar a Bilbao. Finalment, l’any 1987 es va traslladar a viure a Catalunya. A Cambrils ha esta una persona molt activa i de seguida es va involucrar en el seu barri. Va ser una de les fundadores de la comunitat de veïns de la Llosa.