L’alcaldessa i diversos regidors i regidores van rebre les parelles dissabte a la Sala de Plens. L’acte institucional va comptar amb l’actuació del grup de trompetes i trombons de l’Escola Municipal de Música.

  • Categoritzat com: Comunicació Alcaldia

L'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, acompanyada d’altres regidors i regidores del consistori, va oferir dissabte, 16 de novembre, una recepció institucional a 18 parelles que celebren els 50 anys de casats aquest 2019.

La celebració va comptar amb la col·laboració del grup de trompetes i trombons de l’Escola Municipal de Música de Cambrils (EMMC), format pels alumnes Pablo Ortiz, Miquel Albesa i Lluc Falceto (trompeta) i Miquel Llopis i Ausiàs Solé (trombó), dirigits per la professora Eva Garriga.

L’acte institucional va començar a les 12:30 hores amb una fotografia de grup al vestíbul de l'Ajuntament. Tot seguit, els músics de l’EMMC van interpretar la marxa nupcial de Mendelssohn i les parelles van entrar a la Sala de Plens, on l'alcaldessa els va adreçar unes paraules.

A continuació, es va fer el lliurament d’un obsequi de record als homenatjats, que en aquesta ocasió va ser una peça de ceràmica de la Torre del Port creada per l’artista cambrilenca Dolors Ortuño. Per acabar, el grup de trompetes i trombons va tocar les peces “Tonight” i “America” de la pel·lícula “West Side Story” de Leonard Bernstein.

Posteriorment, els matrimonis es van desplaçar amb trenet cap un restaurant, on es va celebrar un dinar i es va fer el lliurament de les figures de nuvis a cada matrimoni.

A més de la recepció oficial i el dinar, com és habitual, la jornada va començar amb una missa a l’ermita de la Mare de Déu del Camí, on els homenatjats van rebre un ram de flors i es van fer una fotografia col·lectiva a l’altar de l’església.