Les regidores de Benestar i Inclusió han anat avui a casa seva per portar-li un ram de flors i compartir una estona amb ella i la seva família

  • Categoritzat com: Benestar Social i Inclusió

La regidora de Benestar Social, Teresa Recasens, i la regidora d’Inclusió Social, Gemma Balanyà, ha visitat avui a la cambrilenca Sisqueta Llaó a casa seva per felicitar-la pel seu centè aniversari, portar-li un ram de flors i altres obsequis en nom de l’Ajuntament, i compartir una estona amb ella i la seva família.

L’homenatjada va néixer el 16 de juny del 1924 en una família de pagesos del Perelló: el Sisco i la Teresa. Va ser la tercera de quatre germans, després del Sisquet i el Joan. A dia d’avui segueix tenint la seva germana petita, la Teresa, de 96 anys, amb qui està molt unida.

La Sisqueta va viure al Perelló fins que es va casar amb el Josep i es va traslladar a Cambrils, on el matrimoni va portar molts anys una finca, la Granja Gisbert, com a masovers. Van tenir dues filles, la Francisca i la Josepa, que els van donar quatre néts, i després van arribar cinc besnéts que actualment tenen entre 9 i 24 anys i afectuosament li diuen “l’àvia velleta”.

Durant la celebració, l’homenatjada i la seva família han recordat diferents episodis de la seva vida com aquells temps a la granja treballant de sol a sol, i han destacat l’energia i la fortalesa que segueix tenint als seus 100 anys. La Sisqueta i el seu marit es van esforçar molt treballant de pagesos per tenir un bon futur i ho van aconseguir, però encara avui a ella li costa gastar-se els diners per comprar alguna cosa que li agradi. Se sent molt orgullosa de la seva família i molt estimada pel poble de Cambrils, que l’ha acollit durant tants anys.