L’alcalde i el regidor de Promoció Econòmica han rebut els responsables dels establiments guardonats a la Torre del Llimó

  • Categoritzat com: Comunicació Promoció Econòmica

L’alcalde de Cambrils, Oliver Klein, i el regidor de Promoció Econòmica, Juan Carlos Romera, van rebre ahir a la Torre del Llimó els responsables dels tres restaurants cambrilencs distingits amb “Sols” de la Guia Repsol: Joan Bosch, de Can Bosch; Diego Campos, del Rincón de Diego, i Joan Gómez, del Miramar. En la recepció també hi va participar Xavier Arnavat, en representació de Repsol.

L’alcalde i el regidor van felicitar els tres restauradors per aquesta distinció, que han anat renovant en les últimes edicions, i van posar en valor la seva llarga trajectòria i la seu paper cabdal en el posicionament de Cambrils com a destinació gastronòmica de referència que atrau visitants durant tot l’any.

Oliver Klein va destacar que darrera d’aquest distintiu hi ha la feina i dedicació de molts anys i ha assegurat que els guardons reconeixen el resultat de l’esforç, l’autoexigència i el saber fer que han demostrat dia a dia oferint experiències gastronòmiques d’una gran qualitat.

El regidor de Promoció, Juan Carlos Romera, va recordar que els tres establiments són negocis familiars, pioners i avançats en el seu temps, compromesos amb Cambrils, arrelats al territori i a la cuina marinera, que han sabut mantenir l’excel·lència i adaptar-se sense perdre l’essència ni l’autenticitat que els identifica.

Els “Sols” Repsol són unes prestigioses distincions que es concedeixen als millors restaurants, per reivindicar i difondre el potencial dels cuiners i cuineres que més despunten. Aquest 2022 Can Bosch ha revalidat els seus dos “Sols”, mentre que el Rincón del Diego i el restaurant Miramar han mantingut el “Sol” que ja tenien.

Aquests reconeixements valoren els restaurants tenint en compte l’experiència global del client, des que reserva taula fins que surt per la porta, incorporant criteris com l’ús de productes de proximitat, la capacitat tècnica de l’equip de sala o la coherència dels projectes, que es reflecteix tant dins de les cuines com en la posada en escena i el celler. Per això, compten amb un equip d’inspectors i inspectores d’entre 20 i 70 anys, provinents de diferents àmbits laborals, sense vinculació directa amb el sector de l'hoteleria, però amb una ampli coneixement i gust per la gastronomia.