El consistori ha demanat a entitats i empreses que portin mascaretes, guants i gel a la Policia Local per a la seva distribució

  • Categoritzat com: Comunicació Seguretat ciutadana Policia Local Salut pública
  • Serveis associats: Policia

L’Ajuntament de Cambrils ha demanat a entitats, empreses o particulars que disposin de material de protecció que el portin a la Policia Local per a la seva distribució o truquin al 010 per fer la donació. Els centres sanitaris i altres serveis essencials necessiten guants, mascaretes, bates, casquets quirúrgics i gel hidroalcohòlic.

La crida és una de les mesures acordades pel comitè municipal del coronavirus, que coordina totes les accions impulsades per fer front a la crisi sanitària.

L’Ajuntament de Cambrils també ha recordat que el confinament és obligatori i només es permet sortir de casa en els casos de necessitat previstos per l’estat d’alarma. L’alcaldessa, Camí Mendoza, ha explicat que encara hi ha algunes persones amb actituds imprudents que posen en risc la salut de tota la població i ha afirmat que aturar el virus és una responsabilitat de tothom.

La Policia Local de Cambrils ja ha ha aixecat 31 actes de denúncia aquesta setmana per incompliment de les restriccions: 29 per persones que circulaven per la via pública sense cap dels motius que ho permeten i 2 per establiments oberts al públic que havien d’estar tancats. Entre les denúncies, hi ha el cas d’un pare i el seu fill de 13 anys que es banyaven a la platja.