L’òrgan assessor i de control comptarà amb representació política i associativa i professionals de la comunicació

  • Categoritzat com: Comunicació Alcaldia

L’Ajuntament de Cambrils ha fet una crida a les entitats i associacions cambrilenques que es vulguin implicar en Ràdio Cambrils a presentar la seva sol·licitud per formar part del Consell consultiu, assessor i de control d’aquest mitjà de comunicació. La selecció es farà en funció de la representació sectorial.

El Consell consultiu s’encarregarà d’elaborar i emetre informes, conèixer la proposta de programació anual, fer el seguiment de la programació i dels continguts en general i vetllar pel compliment de les missions del servei públic, entre d’altres.

Les entitats interessades en formar part del Consell poden demanar informació a través del correu electrònic alc@cambrils.org o el telèfon 977794563. El termini màxim per presentar les sol·licituds és l’11 de juliol al correu alc@cambrils.org.

El Ple del passat mes de maig va aprovar definitivament el Reglament d’organització i funcionament del servei públic de ràdio que permetrà la reobertura de Ràdio Cambrils.

Per garantir la participació social i política en la gestió del servei de ràdio municipal, es crearà aquest Consell consultiu i assessor i de control, que comptarà amb participació política, associativa i de professionals de la comunicació.