L’alcalde i la regidora d’Esports van lliurar els diplomes al mèrit esportiu a una trentena de ciclistes

  • Categoritzat com: Comunicació Alcaldia
  • Serveis associats: Cambrils Esport

L’alcalde de Cambrils, Oliver Klein, i la regidora d’Esports, Natàlia Pleguezuelos, van oferir ahir dilluns, 27 de març, una recepció al Club Esportiu Esquirols i van lliurar diplomes al mèrit esportiu a una vintena de ciclistes de trial i BTT de l’associació.

L’acte, que es va celebrar a la Sala de Plens, va ser un reconeixement a la tasca de l’entitat esportiva i als podis assolits en els primers campionats. A més, l’esdeveniment també va servir per presentar la nova equipació groga i blava, amb tots els patrocinadors, que els membres del club lluiran properament.

La recepció va començar amb els parlaments de l’alcalde, la regidora i la presidenta del club, Patricia Tortosa. A continuació, es va fer el lliurament dels diplomes als nens i nenes de l’escola de trial i BTT.

El Club Esportiu Esquirols es va fundar el gener del 2021 i entrena al bikepark de la zona esportiva municipal inaugurat el juny d’aquell mateix any. Malgrat les dificultats inicials a causa de la pandèmia, el club ha anat creixent i actualment compta amb més de 30 socis i sòcies.

L’entitat va néixer de l’interès per practicar bike trial i BTT i davant la manca d’escoles d’aquestes modalitats esportives a la província de Tarragona. L’escola està dirigida per l’ex-campió del món de bike trial Àngel Batlle, que aquest setembre tornarà a organitzar la Copa de Tarragona de Trial a Cambrils.