L’alcalde va lliurar diplomes de reconeixement als jugadors, que s’han proclamat campions de la SuperCopa de Catalunya de Clubs

  • Categoritzat com: Comunicació
  • Serveis associats: Cambrils Esport

L’alcalde de Cambrils, Oliver Klein, acompanyat de diversos regidors i regidores de l’Ajuntament, va oferir ahir dimarts una recepció a l’equip benjamí del Club de Futbol Sala Laguna, que aquesta temporada ha aconseguit el títol de campió de la SuperCopa de Catalunya de Clubs.

L’acte, que es va celebrar a la Sala de Plens, va comptar l’assistència de familiars i amistats que van voler acompanyar els campions en un dia especial, i va consistir en els parlaments de l’alcalde i la presidenta del club, Yesica Laguna, i el lliurament dels diplomes als jugadors i entrenadors de l’equip benjamí.

El torneig de la SuperCopa de Catalunya de Clubs es va celebrar a Balaguer durant el cap de setmana del 25 i 26 de febrer. Van ser dos dies intensos de competició (el dissabte de 9 a 21 hores i el diumenge de 9 a 16 hores) amb quaranta equips participants de les diferents categories.

En la categoria benjamí, el Club de Futbol Sala Laguna es va proclamar campió, amb el club de La Garriga Vermell com a  subcampió, el Futsal Dante B tercer i La Garriga Blanc en quart lloc.