L’alcalde, Oliver Klein, li va lliurar el diploma al mèrit esportiu ahir a la tarda a la Sala de Plens. Aquest juny l’esportista de la secció d’atletisme del FC Barcelona ha batut el rècord de salt d'alçada dels Campionats de Catalunya sub 23. La seva propera cita és el Campionat d'Espanya Sub 23 del 2 de juliol, que li podria donar accés al campionat europeu que tindrà lloc a Helsinki.

  • Categoritzat com: Esport
  • Serveis associats: Cambrils Esport

L’alcalde de Cambrils, Oliver Klein, i el regidor David Chatelain, van rebre ahir, 27 de juny, a la Sala de Plens l’esportista cambrilenca Núria Caballero per celebrar les nombroses medalles que ha aconseguit aquesta temporada i lliurar-li el diploma al mèrit esportiu de l’Ajuntament.

El passat 17 de juny Nuria Caballero va batre el rècord de salt d’alçada a l’aire lliure amb una marca de 1,80 metres als Campionats de Catalunya sub 23, que es van disputar a Palafrugell. La seva propera cita és el Campionat d’Espanya Sub23 que tindran lloc a Tarragona el 2 de juliol i li podrien obrir la porta a participar al campionat europeu que se celebrarà a Helsinki. Una altra data assenyalada per la saltadora cambrilenca és el Campionat d'Espanya Absolut, que es disputarà entre el 28 i el 30 de juliol.

Entre la col·lecció de medalles de l’atleta, hi ha de les de campiona de Catalunya sub23 en pista coberta i salt d’alçada a l’aire lliure 2021, 2022 i 2023; tercera d’Espanya universitària 2023, record dels Campionats de Catalunya sub23, tercera d’Espanya sub23 a l’aire lliure 2021, segona d’Espanya sub23 en pista coberta 2022, tercera d’Espanya sub23 a l’aire lliure 2022, segona d’Espanya sub23 en pista coberta 2023; campiona de Catalunya absoluta en pista coberta 2022, campiona de Catalunya absoluta a l’aire lliure 2021 i sisena d’Espanya absoluta a l’aire lliure i en pista coberta 2022.

Aquesta temporada l’atleta ha competit amb la secció d’atletisme del FC Barcelona, i abans havia format part del Club Atletisme Tarragona i el Club Atletisme Cambrils.