Prop de 600 contribuents han demanat acollir-se al pagament fraccionat dels tributs

  • Categoritzat com: Comunicació Hisenda

L’Ajuntament de Cambrils repartirà per tots els immobles el calendari fiscal per l’exercici 2018 aprovat per la Junta de Govern Local. El calendari estableix el període de pagament voluntari per als tributs periòdics, que no requereixen notificació individual. En la següent taula podeu consultar les dates de pagament per l’any 2018, amb indicació de la data de càrrec per als rebuts que estan domiciliats.

Per domiciliar pel banc el pagament d'aquests tributs cal trucar al 977 794 579 (OAC). El pagament es pot fer a qualsevol de les entitats col·laboradores, amb el document de pagament o tríptic facilitat per l'OAC o al Departament de Recaptació. L'horari d'atenció al públic del Departament de Recaptació és de dilluns a divendres de 9:30 a 13:30 hores. El pagament també es pot fer per internet, a través d’aquest enllaç.

S’amplien les bonificacions

Les bonificacions i exempcions fiscals, seguint en la línia d’aquest mandat, es mantenen i en alguns casos s’amplien les que ja s’aplicaven, amb la finalitat d’ajudar aquelles persones en situació de vulnerabilitat, com és el cas del servei d’atenció a les famílies amb infants a càrrec de 0 a 3 anys, establint l’exempció de les famílies d’infància en risc.

Pla Especial de Pagaments

Les persones que ho han sol·licitat s’acolliran al Pla Especial de Pagaments per pagar de manera fraccionada els tributs periòdics. En aquests casos, el pagament es realitzarà en sis quotes mensuals i fins a dues de regularització sense interessos.

Com l’any passat, es renovaran automàticament els Plans Especials de Pagament d'aquells que ho va sol·licitar per a l'exercici anterior i que no han demanat el desistiment, evitant així haver de presentar la sol·licitud cada any i gestions innecessàries pel contribuent. Entre renovacions de l'any 2017 i noves sol·licituds, uns 600 contribuents han demanat acollir-se al pagament fraccionat dels tributs.