Joan Caba Torra, que només tenia 33 anys, presidia el club cambrilenc des del 2015. Va rellançar l'escola de l’entitat i va organitzar nombrosos tornejos de ritme ràpid i actiu.

  • Categoritzat com: Comunicació
  • Serveis associats: Cambrils Esport

L’Ajuntament de Cambrils expressa el seu més sentit condol per la mort, ahir, del president de la Unió Escacs Cambrils, Joan Caba Torra, a l’edat de 33 anys.

Com ha explicat en un comunicat la Federació Catalana d’Escacs, Joan Caba es va formar al Club Escacs Mollerussa però des de molt jove ja va formar part del club cambrilenc. La temporada 2015-2016 va assumir les tasques de president, rellevant a Manel Tuduri.

Joan Caba va rellançar l'escola del club i va organitzar nombrosos torneigs de ritme ràpid i actiu. També va col·laborar organitzant diferents proves de la delegació de Tarragona de la Federació Catalana d'Escacs.

Durant la seva presidència, la Unió Escacs Cambrils va assolir diferents ascensos a segona divisió i bons resultats a la Copa Tarragona, que  van permetre al club participar en diverses ocasions a finals de la Copa Catalana d'Escacs. A més, Caba també va col·laborar amb la formació de la Unió Escacs Alcover.

D’altra banda, Joan Caba va ser membre de la junta de l’Associació de Veïns Eixample Platja de Cambrils.

La cerimònia de comiat es farà a la sala de vetlles del tanatori municipal de Reus "Serveis Funeraris Reus i Baix Camp"  avui dimecres a les 15:30 hores.