Es va encarregar de les àrees de Cultura, Ensenyament i Joventut del 1987 al 1991 i va impulsar projectes com la construcció de l’escola Joan Ardèvol. També va ser un dels fundadors i primer president de la Coral Verge del Camí i president de la Congregació de la Puríssima Sang. L’any 2022 l’Ajuntament de Cambrils li va concedir la Medalla al Mèrit Cívic per la seva implicació en diverses entitats culturals i esportives.

  • Categoritzat com: Alcaldia

L’Ajuntament de Cambrils expressa el seu més sentit condol per la mort de l’exregidor Pere Martí Castells, a l’edat de 83 anys. Martí va formar part del govern encapçalat per l’alcalde Josep Maria Panicello durant del 1987 al 1991 com a regidor de Cultura Ensenyament i Joventut. Entre altres projectes, durant els quatre anys de mandat, va impulsar la construcció de l’escola Joan Ardèvol.

Pere Martí també va formar part de diverses entitats de la població, tant del món cultural com esportiu, i per aquesta gran implicació l’any 2022 l’Ajuntament l i va concedir la Medalla al Mèrit Cívic.

Va ser un dels cantaires fundadors de la Coral Verge del Camí i va presidir l’entitat des de la seva creació el 1968 fins el 1979. Com a president de la Coral, també va ser membre del Patronat Pro Música de Cambrils que el 1974 va iniciar el Festival Internacional de Música de Cambra de Cambrils. A més, és autor del llibre “Una història viscuda” editat per la coral el 1993 amb motiu del seu 25è aniversari.

També va ser president i secretari de la Congregació de la Puríssima Sang de Nostre Senyor Jesucrist. Les dues juntes de les quals va formar part des del 1995 van donar un nou impuls a la processó del Sant Enterrament de Divendres Sant i dins del seu mandat es va celebrar el 2004 l’extens programa d’actes del 250è aniversari de l’entitat.

D’altra banda, de jove va ser membre de l’equip de la secció de bàsquet de la Congregació Mariana. Posteriorment va ser secretari i president de la institució fins que a principis dels anys 60 es va dissoldre i els seus membres es van integrar a l’Associació d’Antics Alumnes de la Salle.

En la vessant professional, Pere Martí va continuar el negoci familiar en el sector de l’alimentació, conjuntament amb la seva esposa, donant servei a la ciutadania i a nombrosos restaurants de Cambrils i l’entorn fins el 2007.