També va ser president de la Cooperativa Agrícola, del Casal Municipal de la Gent Gran i del Ball de Bastons

  • Categoritzat com: Comunicació

L’Ajuntament de Cambrils expressa el seu més sentit condol per la mort avui d’Anton Mendoza i Roig, que va ser regidor del primer consistori democràtic, des de l’any  1979 fins al 1983. Mendoza va formar d’un govern de concentració encapçalat per l’alcalde Josep Queralt Muñoz i integrat per tots els regidors electes, que durant aquests primers quatre anys van governar per unanimitat.

Anton Mendoza també va ser president de la Cooperativa Agrícola de Cambrils del 1998 al 2009 i va formar part de la junta durant diferents períodes a partir del 1964.

A més, va ser una persona molt vinculada amb el teixit associatiu del municipi. En aquest àmbit, va presidir el Casal Municipal de la Gent Gran i el Ball de Bastons i va ser membre de la Comissió de Festes del Barri de l’Eixample i de l’Associació de Veïns del Barri de l’Estació.

El 2010 va rebre una de les Distincions Honorífiques de l’Ajuntament per haver impulsat la construcció de les noves instal·lacions de la Cooperativa i per la seva implicació en el món cultural i associatiu.