La voluntat d’alcaldia i el comitè és evitar la propagació del coronavirus entre els personal municipal i la població

  • Categoritzat com: Comunicació Alcaldia Seguretat ciutadana Policia Local

L’Ajuntament de Cambrils ha establert serveis mínims de teletreball i només oferirà atenció telefònica i telemàtica (no presencial) per qüestions urgents. La voluntat d’alcaldia i del comitè de coordinació municipal és evitar la propagació i contagi del coronavirus entre el personal de l’Ajuntament i la població, davant l’agreujament de la situació.

El comitè de coordinació ha acordat habilitar el teletreball a tot el personal municipal i tancar tots els edificis municipals, excepte la comissaria de la Policia Local i el dipòsit de vehicles d’Aparcam.

Els serveis mínims podran ser modificats a l’alça quan les necessitats de la situació ho requereixin a proposta d’alcaldia i de la persona responsable del Departament corresponent. L’establiment d’aquests serveis mínims durarà fins els dia 29 de març, sense perjudici, que a la vista de futurs esdeveniments pugui prorrogar-se pel termini que s’adopti, en el seu cas, per una resolució d’alcaldia expressa.

Les persones que treballin des de casa com a serveis mínims podran ser requerides quan sigui necessari i en qualsevol moment per alcaldia per tal que acudeixin a l’Ajuntament a prestar els serveis presencialment. A més, segons estableix el nou decret de personal, la resta de treballadors i treballadores de tots els departaments de l’Ajuntament també estarà disponible i localitzable per anar a treballar a l’Ajuntament quan se’ls requereixi per necessitats del servei, tret dels treballadors que s’acullin a les mesures de conciliació previstes en el Decret d’Alcaldia del passat 13 de març.