L’OAC obrirà presencialment a partir de dilluns amb cita prèvia i només pels tràmits imprescindibles que no es puguin fer a distància

  • Categoritzat com: Comunicació Alcaldia

L’Ajuntament de Cambrils està treballant en l’adaptació de les oficines amb mesures de prevenció per iniciar la reincorporació al treball presencial dels empleats públics i la reobertura progressiva de les dependències municipals a la ciutadania a partir del proper dilluns, 25 de maig.

L’equip de govern ha explicat que la prioritat és la salut de les persones i per això el retorn serà progressiu i amb moltes mesures de seguretat i es continuarà prioritzant el teletreball i l’atenció telefònica o telemàtica sempre que sigui possible.

Amb l’objectiu de garantir la salut i la seguretat, s’han reorganitzat els espais per poder mantenir les distàncies entre persones, s’han instal·lat mesures de protecció com ara mampares, s’ha fet una desinfecció a fons dels edificis municipals i es limitaran els aforaments a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) i de les oficines d’atenció dels departaments que treballen de cara al públic.

Recursos Humans, l’àrea de Prevenció de Riscos Laborals i l’empresa Aspy estan treballant conjuntament en l’elaboració dels protocols i recomanacions per desenvolupar els diferents serveis i la compra i distribució d’EPIs i altres equips necessaris pel desenvolupament de les tasques. Per aquesta reincorporació s’han tingut en compte els informes dels diferents Departaments i les propostes dels representants dels treballadors.

L’OAC (Ajuntament) i l’Oficina Local d’Habitatge (Forn del Tallero) obriran presencialment a partir de dilluns amb cita prèvia i només pels tràmits imprescindibles que no es puguin fer a distància. Així doncs, es continuarà prioritzant la tramitació telemàtica, que des de la setmana passada compta amb un telèfon de suport (977794557) per resoldre incidències tècniques que puguin sorgir durant la tramitació.

Fins a la fase 4 l’Ajuntament seguirà prioritzant el teletreball en els casos que sigui possible i durant les primeres setmanes només s’incorporarà una part del personal. A més, es podrà combinar el teletreball amb treball presencial, es treballarà per torns per poder mantenir millor les distàncies i hi haurà la possibilitat de flexibilitzar horaris per facilitar la conciliació familiar.