“Fem Ocupació per a Joves” està subvencionat pel Servei d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya i el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social. La política activa d’ocupació per combatre la desocupació juvenil es realitza en funció de les necessitat reals de les empreses de Cambrils.

  • Categoritzat com: Comunicació Ocupació
  • Serveis associats: Educació

El Departament d’Ensenyament i Ocupació de l’Ajuntament de Cambrils inicia el nou programa de formació i treball “Fem Ocupació per a Joves” per formar i inserir a 20 joves en base a les necessitats reals d’ocupació de les empreses del municipi. El programa està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social.

“Fem Ocupació per a Joves” és una mesura per pal·liar l’impacte de la desocupació juvenil davant la prolongada crisi econòmica  i la dificultat de les persones joves en situació d’atur per accedir a un lloc de treball.

Aquest nou programa busca un enfocament diferent, ja que la política activa d’ocupació es realitza en funció de les necessitats reals de l’empresa i busca incentivar i implicar els  ocupadors per a que contractin a aquests col·lectius.

L’objectiu d’aquest programa integral és afavorir la inserció laboral de les persones joves de 18 a 29 anys que estiguin en les següents circumstàncies: en situació d’atur, que disposin del títol d’Ensenyament Secundari Obligatori, de Batxillerat o d’un Cicle Formatiu de Grau Mig, i, prioritàriament, que tinguin experiència professional en sectors castigats per la crisi per a reconduir-los a altres sectors amb futur.

Al mateix temps, les empreses  tindran l’oportunitat de  contractar aquests joves de forma subvencionada, durant un mínim de 6 mesos amb interessants ajuts a la contractació.

Les persones joves aturades i les empreses interessades en els ajuts per a la contractació es poden adreçar a l’Ateneu Juvenil (avinguda Horta de Santa Maria, 14), trucar al 977307401 o escriure un correu electrònic a cgarcia@cambrils.cat.