L’immoble ocupava la vorera, dificultant el pas de vianants, i estava molt brut i deteriorat

  • Categoritzat com: Comunicació Medi Ambient i Serveis Generals Urbanisme

L’Ajuntament de Cambrils va començar dimarts les obres d’enderroc de l’immoble situat a la cantonada del carrer Andròmeda amb l’Avinguda Diputació per garantir la seguretat i la salubritat de la via pública i les finques veïnes. L’edifici abandonat ocupava la vorera, dificultant el pas de vianants, i es trobava en un estat molt deteriorat. A més, el veïnat havia presentat diverses denúncies per la deixadesa i acumulació d’escombraries al voltant de la tanca.

El regidor d’Urbanisme, Enric Daza, ha explicat que l’acció s’ha impulsat per solucionar el problema d’insalubritat i evitar plagues però també per millorar la seguretat i la imatge de la via pública, ja que l’immoble es trobava fora de l’alineació amb la resta d’edificacions i feia que el pas de vianants en aquest punt s’estrenyés de forma perillosa i antinatural.

Les obres consisteixen en l’enderroc, la urbanització bàsica del tram de vorera que s'incorporarà a l'Avinguda Diputació i el tancament de la parcel·la veïna sud del carrer Andròmeda.

L’edifici és un habitatge unifamiliar de planta triangular que consta de dues plantes, situat al número 16 del carrer Andròmeda. La façana principal dóna a l’Avinguda de la Diputació i la façana sud llinda amb la parcel·la número 18 del Carrer Andròmeda. L’immoble va ser adquirit per Expropiació forçosa, atès la seva condició de Fora d’Ordenació per ocupar en part el Sistema Viari de l’Avinguda Diputació, amb acord del Tribunal d’Expropiació de Catalunya de l’any 2007.