Protecció Civil ha fet el repartiment del material de protecció aquest matí. La setmana passada es van proporcionar tres termòmetres a l’Hospital Lleuger.

  • Categoritzat com: Comunicació Seguretat ciutadana Policia Local Salut pública

L’Ajuntament de Cambrils ha fet una donació de 100 mascaretes d’alta protecció 95N a cadascuna de les tres residències de gent gran del municipi. El material ha estat distribuït aquest matí per Protecció Civil a la Residència Baix Camp, la Residència Cambrils Suite i la Residència STS Cambrils.

Els centres, especialment vulnerables en la situació actual, havien fet una petició davant la manca d’equips per protegir el personal i les persones residents del Covid-19.

La regidora de Salut, Hélène Arcelin, ha explicat que l’Ajuntament ha pogut donar resposta a la demanda, tot i les dificultats per aconseguir mascaretes. «La gent gran són un col·lectiu de risc i per tant una prioritat pel govern municipal», ha afirmat.

D’altra banda, la setmana passada l’Ajuntament va fer una donació de tres termòmetres a l’Hospital Lleuger Antoni de Gimbernat, responent a una necessitat que havien manifestat el personal sanitari.