Empreses de Cambrils que disposen de camions cisterna i màquines de sulfatar col·laboren en aquests treballs de neteja intensiva

  • Categoritzat com: Comunicació Medi Ambient i Serveis Generals Seguretat ciutadana Policia Local Medi Ambient i Serveis Generals

L’Ajuntament de Cambrils ha intensificat la neteja i desinfecció de les principals vies i les zones més sensibles del municipi com els voltants de l’hospital lleuger, els accessos de la comissaria, el mercat i els supermercats. Diverses empreses de Cambrils que disposen de camions cisterna i màquines de sulfatar estan col·laborant en els treballs, coordinats pel comitè municipal del coronavirus i l’empresa de neteja Secomsa.

El regidor de Serveis, Medi Ambient i Protecció Ciutadana, Lluís Abella, ha agraït l’ajuda de les empreses que han ofert materials i recursos per portar a terme aquestes tasques imprescindibles per aturar la propagació del coronavirus.

L’Ajuntament també ha intensificat la neteja dels equipaments essencials que continuen funcionant concentrant en aquests espais els serveis contractats a les empreses adjudicatàries que treballaven en instal·lacions actualment tancades com a mesura de prevenció.

Per la seva banda, Secomsa ha reforçat la desinfecció de les zones de contenidors amb vehicles especials que treballen amb un desinfectant biodegradable, alhora que ha pres mesures de protecció de les persones operàries i ha demanat a la ciutadania la seva col·laboració.