L’e-AULA recull en una sola pàgina recursos de més de 30 entitats ordenades per sectors. L’àrea de Polítiques Actives d’Ocupació ofereix suport en el procés d’inscripció o pels dubtes que puguin sorgir.

  • Categoritzat com: Comunicació Educació
  • Serveis associats: Educació Ocupació

El Departament d’Educació i Polítiques Actives d’Ocupació de l’Ajuntament de Cambrils ha creat un nou espai virtual per posar a l’abast de la ciutadania tota l’oferta de formació a distància existent. L’e-Aula, que s’anirà actualitzant, recull en una sola pàgina web els recursos online de més de 30 entitats, administracions i organitzacions ordenada per àrees de coneixement i activitat per tal de facilitar la cerca. L’espai es pot consultar a l’enllaç https://www.cambrils.cat/ocupacio/formacio/e-aula-1.

El regidor de Polítiques Actives d’Ocupació, Alejandro Garcia, ha explicat que l’e-Aula neix amb la voluntat de continuar oferint recursos i assessorament durant aquesta situació de confinament que ha obligat a aturar les activitats formatives presencials i ha limitat la majoria d’activitats empresarials. «Aquests dies també poden ser una oportunitat per ampliar els coneixements en el sector laboral de cadascú o una ocasió per explorar nous itineraris professionals, per quan això passi que passarà», ha afirmat Alejandro Garcia.

El regidor ha encoratjat a la ciutadania a utilitzar el ventall de possibilitats que ofereix aquest nou recurs. A més, el departament donarà suport a les persones interessades a través del correu electrònic pao@cambrils.cat, des d’on es respondran els dubtes que puguin sorgir i es prestarà ajuda davant de qualsevol dificultat en el procés d’inscripció.