Avui fa 20 anys dels atemptats d’Atocha, que van matar 193 persones i van deixar més 2.000 persones ferides

  • Categoritzat com: Alcaldia

L’Ajuntament de Cambrils ha convocat avui un minut de silenci a les portes del consistori per commemorar el 20è aniversari dels atemptats de l’11M d’Atocha, que van costar la vida a 193 persones i van deixar més de 2.000 persones ferides de diversa consideració.

L’alcalde de Cambrils, Alfredo Clúa, acompanyat de diferents regidors i regidores, s’ha dirigit als presents i ha declarat que “s’ha d’assegurar que la memòria de les víctimes de l’11M es mantingui intacta i ens inspiri a continuar construint una societat més justa, pacífica i lliure per a les generacions futures.”

En finalitzar, les persones assistents, ciutadania en general i personal del consistori, que s’han aplegat a la plaça de l’Ajuntament, s’han posat a aplaudir per recordar les víctimes i mostrar la seva solidaritat amb totes les persones afectades i les seves famílies.

L’11 de març va ser declarat Dia Europeu en Memòria de les Víctimes del Terrorisme amb motiu d’aquests atemptats de l’any 2004, i enguany cobra un especial significat perquè es compleixen 20 anys del tràgic succés. L’atemptat de fa 20 anys és el més sagnant del que va de segle a Europa.