El nens i nenes amb aquest nom o els seus derivats podran entrar gratuïtament a la propera funció del cicle Diumenges al Teatre

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura

L’Ajuntament de Cambrils convida als nens i nenes de 0 a 12 anys que es diguin Josep o Josepa amb totes les seves variacions a celebrar el seu Sant al cicle de teatre familiar Diumenges al Teatre. Per això, els regalarà una entrada de l’espectacle de màgia “El geni dels Temps”, programat pel proper 19 de març a les 18 hores al Teatre del Casal Parroquial (plaça de l’església de Sant Pere) de Cambrils. Els interessats només cal que mostrin un document identificatiu a la taquilla i recullin la seva invitació.

L’espectacle del mag Toni Cors, dirigit a tots els públics, fusiona l'humor, el teatre, els malabars i la màgia per traslladar a l'espectador a enginyosos mons de fantasia, alhora que es transmet un missatge de respecte entre les persones i al medi ambient. És un viatge didàctic viatge didàctic per la prehistòria, l'edat antiga, mitjana, moderna i contemporània on, a més, el públic descobrirà la importància dels 5 elements, les forces que mantenen en equilibri l’univers i que els genis controlen.

Els genis han existit des de l’origen dels temps tot i que l’home no ha sabut com veure’ls. De vegades perquè es camuflen i d’altres perquè tenen l'habilitat de fer-se invisibles, però sempre han acompanyat i inspirat a l’home al llarg de la seva història.  En aquesta obra les vivències d’un geni que ja ha viscut milers d’anys descobriran les diferents etapes de l’evolució de l'ésser humà.

El cicle, que compta amb la col·laboració del grup de teatre La Teca, finalitzarà la temporada el proper 30 d’abril amb l’obra “De què fan olor els pets” de la Companyia Sgratta. El preu de l’entrada és de 4 euros.