Els contractes en pràctiques s’inicien avui i tenen una durada de 6 mesos a jornada completa

  • Categoritzat com: Comunicació Joventut Ocupació
  • Serveis associats: Educació

Un total de 6 joves han començat avui a treballar a diferents departaments de l’Ajuntament de Cambrils. Aquests contractes en pràctiques han estat possibles mitjançant una subvenció de 66.000 euros del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el cofinançament del Fons Social Europeu i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil per a joves menors de 30 anys amb titulació universitària o de grau superior dins del programa Garantia Juvenil. L’objectiu és oferir la possibilitat d'adquirir experiència professional a joves inscrits en aquesta iniciativa europea d’ocupació per reduir l’atur juvenil.

La contractació s’ha fet mitjançant un contracte en pràctiques d’una durada de 6 mesos a jornada completa.  Els contractes, que s’han iniciat avui, finalitzaran el 14 de maig del 2017. Durant aquest període, els joves percebran el 60% de les retribucions d’un treballador a jornada completa.

Els sis joves són dues psicòlogues per la Unitat d’Educació Compartida (UEC) i a l’Escola d’Adults, un jardiner per la brigada de Jardineria; dos administratius pels departaments d’Urbanisme i Serveis Generals i un Llicenciat en Humanitats per l’Arxiu Municipal.

El regidor d’Hisenda i Personal, Jaume Gila, ha manifestat que “aquesta iniciativa representa una ajuda als joves amb dificultats per incorporar-se al mercat laboral, alhora que els proporciona experiencia a efectes curriculars”.