Les obres han tingut un cost de gairebé 5.000 euros i s’han realitzat en la seva major part durant el descans lectiu del Nadal

  • Categoritzat com: Comunicació Educació
  • Serveis associats: Educació

La comunitat educativa de l’Escola Marinada pot gaudir ja de la nova rampa que dóna entrada a l’edifici d’educació infantil. L’Ajuntament de Cambrils ha tirat endavant les obres atès el mal estat de l’anterior rampa.

Les obres han consistit en demolir la rampa que existia, desmuntar la barana, construir un nou mur de formigó, pavimentar la rampa i col·locar una barana de ferro.

La regidora d’Ensenyament, Montserrat Masdeu, assegura que ‘tot i que es tracta d’una inversió pressupostària petita, el canvi per l’escola és notori. A més, les obres s’han realitzat en una zona molt concorreguda pels més petits de l’escola, per tant, un punt on era molt important reforçar la seguretat’.

Els treballs es van realitzar durant les vacances escolars de Nadal per tal de no interferir en el dia a dia de l’escola. Amb tot, alguns retocs com la nova pintura finalitzaven la passada setmana. En total les obres han comptat amb un pressupost de 4.614 euros.