S’han realitzat gairebé 900 rendes entre el 14 de maig fins al 28 de juny en col·laboració amb l’Agència Tributària. Com a novetat, aquest any les declaracions s’han pogut presentar en horari de tarda a l’oficina de l’OAC.

  • Categoritzat com: Comunicació Hisenda

Com ja és habitual, l’Ajuntament col·labora amb l’Agència Tributària en la campanya de la Renda, amb un punt d’atenció presencial a l’Ajuntament, que permet als cambrilencs i les cambrilenques el compliment de les seves obligacions sense necessitat de desplaçar-se a altres municipis.

L’any passat, l’Ajuntament ja va  ampliar el servei per a la confecció de declaracions de la renda, duplicant els mitjans personals, per tal que se’n poguessin beneficar un major nombre de persones.

Aquest any, la novetat és que les declaracions s’han pogut presentar en horari de tarda, de les 16:00 fins a les 19:30 hores, a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC).

Totes les persones que han volgut, han pogut fer la declaració de la renda, o confirmar l’esborrany, presencialment a l’Ajuntament, on han rebut l’assistència i informació per a presentar la declaració.

El servei ha tingut molt bona acollida i s’han emplenat la pràctica totalitat de les cites ofertes. El nombre de declaracions presentades ha estat de gairebé 900, que són 95 més que l’any anterior. D’aquesta manera, es consolida un servei cada cop més utilitzat per les cambrilenques i els cambrilencs.