El consistori s’adhereix a la declaració institucional aprovada pel Consell Comarcal del Baix Camp

  • Categoritzat com: Comunicació Igualtat

L’Ajuntament de Cambrils s’adhereix a la declaració institucional aprovada pel Consell Comarcal del Baix Camp per expressar el seu rebuig davant les amenaces a una persona de Prades per raó de gènere.

L’Ajuntament de Cambrils expressa el seu rebuig  a qualsevol acte que vulneri els drets i les llibertats del col·lectiu LGBTI+, i mostra el seu suport a la persona afectada, a la seva família i amistats i al veïnat de Prades, que junt amb el seu consistori van reaccionar de forma exemplar i contundent davant d’aquesta  agressió LGBTIfòbica.

Com a mostra de solidaritat envers les persones del col·lectiu LGBTI+, i especialment cap a  la persona de Prades que ha rebut amenaces anònimes, l’Ajuntament de  Cambrils ha penjat a la seva balconada la pancarta amb els colors irisats que identifiquen el col·lectiu LGBTI+ i la defensa de la plena garantia dels seus drets i ha compartit missatges de condemna dels fets a les xarxes socials.

L’Ajuntament de Cambrils referma que en una societat plural i diversa tothom te el dret a ser i mostrar-se com es sent i a estimar lliurement i els actes LGBTIfòbics no tenen cabuda.

L’Ajuntament de Cambrils recorda que disposa d’un  Servei municipal d’Atenció Integral (SAI) adreçat a les persones LGBTI+ des del qual s’ofereix una atenció especialitzada a les persones del col·lectiu que hagin patit o estiguin en risc de patir una situació  de discriminació o violència per orientació sexual, identitat i/o expressió de gènere.

Per més informació envers el SAI podeu consultar https://www.cambrils.cat/igualtat/ambits-tematics/diversitat-d2019orientacions-sexuals-lgbt-1/diversitat-d-orientacio-sexual-identitat-i-expressio-de-genere-lgbti/servei-d2019atencio-integral