Les últimes actuacions s’han realitzat a l’avinguda Països Catalans, passeig La Salle, l’aparcament d’Horta de Santa Maria i els carrers Til·lers i Orquídies. Els treballs han consistit en la reposició del paviment malmès pel pas del temps, la circulació de vehicles i les inclemències climatològiques.

  • Categoritzat com: Medi Ambient i Serveis Generals

El Departament d’Espai Públic i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Cambrils ha reparat una seixantena de clots de diversos carrers del municipi entre el passat setembre i aquest novembre. El regidor Alejandro García ha explicat que les actuacions responen a peticions de la ciutadania i avisos del personal tècnic, que es prioritzen segons l’estat de deteriorament de la calçada i el trànsit que suporta el vial.

Les últimes reparacions de paviment es van realitzar la setmana passada en diferents punts de l’avinguda Països Catalans i el passeig Sant Joan Baptista de la Salle (sota el pont de l’antiga via), la rotonda d’Horta de Santa Maria (davant de l’aparcament), i els carrers Til·lers, Orquídies, Jérez, Liles i Reus.

A més, entre setembre i octubre, també es van arranjar dues zones de l’avinguda Vilafortuny i el carrer Camí Molí d’Avall. D’altra banda, aquest novembre l’empresa adjudicatària –Tecnofirmes- ha finalitzat la reparació del paviment deteriorat d’alguns punts del carrers Orquídies i Riudecanyes.

Les properes reparacions previstes es realitzaran a diferents punts dels carrers Mas d’en Bosch, Castell d’Almansa, Josep Llimona, Riu Llastres, Vila-seca, Veleta, Santa Joaquima de Vedruna, Gaudí, Camí de Reus, el passeig Albert, i les avingudes Vilafortuny, Diputació i Nova Via Augusta (davant de la gasolinera Shell). L’Ajuntament informarà prèviament dels carrers a asfaltar.