Les gorres i les entrades a Port Aventura es adquirir a l’Oficina de Turisme de Cambrils. L’esdeveniment solidari se celebrarà el 12 de maig al parc temàtic. Les persones participants podran assistir als actes organitzats per l’AFANOC i gaudir de les atraccions durant tot el dia.

  • Categoritzat com: Comunicació Salut pública

L’Ajuntament de Cambrils dóna suport a la campanya “Posa’t la gorra” organitzada per l’AFANOC en solidaritat amb els infants i adolescents amb càncer. La festa, que tindrà lloc a Port Aventura el proper 12 de maig de 10 a 14 hores, serà presentada pel periodista i escriptor Jair Domínguez (que actualment participa al programa “Està Passant” de TV3).

 

La setzena edició de l’esdeveniment estarà dedicada a l’univers digital i a la revolució de les xarxes socials, ja que, com explica l’organització, quan un infant o adolescent ha de passar temps hospitalitzat, lluny del seu dia a dia, aquest univers esdevé clau i les xarxes socials compleixen una funció cabdal de connexió amb el món.

A més de gaudir de les atraccions del parc durant tot el dia, com cada any els i les visitants també podran participar en els tallers, sortejos i actuacions a La Plaça de la Xina.

L’objectiu principal de la campanya és sensibilitzar la societat i donar a conèixer l’existència del càncer infantil, per tal de normalitzar la malaltia i pal·liar les necessitats que se’n deriven a partir del diagnòstic, així com recaptar fons per mantenir i millorar "La Casa dels Xuklis”, casa d’acollida per a famílies desplaçades a Barcelona amb infants malalts de càncer que van a rebre el tractament als hospitals de referència.

La gorra, que enguany ha estat dissenyada per “Desigual”, més l’entrada al parc, es pot adquirir per 21 euros a l’Oficina de Turisme de Cambrils o bé de forma anticipada fins el dia 11 de maig al web www.posatlagorra.org. En el segon cas, s’ha d’imprimir l’entrada i accedir directament al parc on s’entregarà la gorra. També hi ha la possibilitat d’adquirir al mateix parc només la gorra per 7 euros. Els infants i adolescents malalts de càncer i els seus germans i germanes menors d’edat tenen accés gratuït a la festa.